Sabtu, 11 Agustus 2018

SOUNDEON: GEDECENTRALISEERD EN GEÏNTEGREERD MUZIEKPLATFORM

Het uiterlijk van internet heeft gezorgd voor een consistente ontwikkeling van de muziekindustrie. Misschien wel de meest duidelijke van deze ontwikkeling is in de muziek stromende business.In expansie, de muziekindustrie is moeilijk te verkennen, waardoor het buiten het bereik van over het algemeen muzikanten. In de tussentijd moeten ze op zoek gaan naar erkenning van muziekmakers, toezichthouders, recordnamen en showpromotors die het meeste voldoen aan de behoeften van de artiesten.
Soundeon is een gedecentraliseerd muziek- en mixed-media podium op basis van het Soundeon biologische systeem - een conventie voor hedendaagse media. Soundeon Company is een consortium van stukspecialisten, kunstenaars, programmeurs, beschermde innovatie-experts en mediapioniers die zaken samenbrengen in de media-industrie.
Soundeon stelt kunstenaars in staat om de controle over hun werk te herwinnen, hun vaardigheden aan te passen. Omdat de muziekindustrie probeert problemen met geavanceerde rechtenbeheer voor muziek en continu te verlichten, is Soundeon een goed geordende manier om gebruik te gebruiken.
Screenshot_2018-05-08-22-09-05-1.png
In 2016 was de stijging van de inkomsten uit inkomsten 60,4 procent. Eigenlijk maakt het nu de helft van het opgenomen muziekinkomen uit over de hele wereld. De beste van deze overvolle administraties, iTunes en Spotify bieden meer voordelen die regelmatig de facties van powerbrokers ten goede komen in plaats van de echte artiest.
Bovendien zorgt de ontwikkeling van het salaris van de vakman door bezoek en gelegenheden ervoor dat middenmensen overal naartoe vliegen. Deze agenten hebben iets zo basaal als ticketing getransformeerd in een chantage samenzweren, de twee artiesten en fans de hele tijd bedriegen. Dit was de reden dat Soundeon werd gemaakt.
Omdat we klaar zijn met de essentiële presentatie, kunnen we het eerste en meest kritische onderzoek beheren;
WAT IS SOUNDEON?
Soundeon is een Blockchain-fase die een antwoord voorstelt dat de fundamentele business zal stimuleren met redelijkheid, voorraad, rechtlijnigheid en, nog belangrijker, vrijheid. Klanten zullen de mogelijkheid hebben om de achtingmogelijkheid van het mengen van opgenomen muziek en ticketing in een ongelooflijke affaire voor de fans los te laten.
We bespreken de belangrijkste verticaal ingebouwde Blockchain-regeling die voorbij live-ticketing gaat en geavanceerde zicht- en geluidsspreiding. Soundeon is aangewezen op het gebruik van zijn ingeschreven Creative Smart Contract om een ​​rechtlijnig en betrouwbaar muziekbeheer voor muziek te geven, inclusief een ticketingsdomein dat elke tussenpersoon uitsluit voor artiesten en fans. Al deze zullen gebaseerd zijn op de beperkende op Ethereum gebaseerde conventie.
Verwacht wordt dat deze markt de komende vijf jaar een consistente ontwikkeling zal blijven volgen. Ongeacht de zich ontwikkelende openingen, nemen muzikanten slechts een klein deel van het inkomen waar. Verkregen marktrepetities samen met kleinere randen maken de afwezigheid van legitieme zekerheid voor artiesten in het geautomatiseerde tijdperk.
Om te zien hoe deze fase zou moeten functioneren, heb je een volledig beeld nodig van wat de ingenieurs van de Soundeon proberen te bereiken. Zoals aangegeven in de whitepaper, is het essentiële punt van deze fase om nieuwe geschenken te vinden.
Daarnaast probeert de ontwerper makers te betrekken bij het beheersen van hun werk. Bovendien willen ze dit bereiken door een op Blockchain gebaseerde geavanceerde mediarechtadministratie te maken, inclusief een ongecensureerde, redelijke, permanente en ongecompliceerde voorwaarde voor live ticketing. Op weg naar zijn einde, zou het podium een ​​nauwere band tussen fans en vakmensen moeten aanmoedigen. 
Screenshot_2018-05-08-22-09-33-1.png
De administratie die door deze fase wordt aangeboden, bestrijkt alle delen van de muziekindustrie. Deze bevatten;
• Creatie en copyright van een werk
• Contractuele doorverkoop van toekomstige en bestaande muziekbronnen
• Concert vereniging
• Ticketverkoop
MUZIEKBONNEN VERKOOP
De verkoop van muziektoken moet ervoor zorgen dat artiesten hun eigen specifieke Token-verkopen kunnen verzenden. Dit suggereert dat ze de capaciteit hebben om individuele ondernemingen te ondersteunen met behulp van de hulp van de Soundeon-bevolkingsgroep. De etappe zou het voor de artiest mogelijk moeten maken om een ​​andere track, verzameling of een andere video op te nemen.
In deze fase kunnen muziekfans ook experimenteren met muziekmakers. Door zich te vestigen in bekwame muzikanten, gaan ze op weg om mede-eigenaars van auteursrechten te worden. Dat betekent dat fans rendement kunnen halen uit toekomstige soevereiniteiten en andere inkomstenstromen, bijvoorbeeld shows, muziekoverlappende administraties en open tentoonstellingen.
SOUNDEON UITWISSELING
Dit is een tokenization-apparaat en een gedecentraliseerde handel van beschermde innovatie. Dit is de plek waar klanten hun eminentiewinsten moeten kopen of aanbieden. Langs deze lijnen zullen tekstdichters, kunstenaars en krappe eigenaren die de Soundeon Monitor gebruiken om hun manifestaties in te schrijven de capaciteit hebben om een ​​deel of alle toekomstige winst van hun werk te bieden.
Dit maakt het werkbaar voor gratis artiesten om de grote namen te evenaren. Bovendien biedt het muziekfans de kans om een ​​gedifferentieerde individuele muziek-eminentieportfolio te maken.
SOUNDEON TIX
Dit is een Blockchain-gebaseerde ticketsysteem dat is geavanceerd voor de fans en wordt ingevoegd in de Soundeon-situatie. Belangrijke maatregelen, bijvoorbeeld dynamische QR-codes en Creative Smart Contracts zijn genomen om te voorkomen dat tickets scalperen en een verkeerde voorstelling van zaken krijgen.
Soundeon Tix is ​​gemaakt om te zorgen dat coördinatoren de eindcontrole van ticketuitwisselingen op de essentiële en optionele markt nemen.
SOUNDEON MONITOR
Dit gaat over de informatie. Het bevat soevereiniteitsinformatie conglomeratiekader Soundeon en andere buitenstaanders. Er is ook een geïncorporeerd informatie-onderzoek dat een deel van de innovatieve bijdrage van de vakman laat zien, bijvoorbeeld, eminence gathering, copyright, kaartverkoop.
Dienovereenkomstig hebben fans de capaciteit om de soevereiniteitsverzameling van hun muziekportfolio te volgen en af ​​te breken. Deze exacte gegevens maken het werkbaar voor hen om zich te vestigen op weloverwogen keuzes bij het verkrijgen van andere muzikale bronnen
SOUNDEON-SPELER
Dit is een muziekspeler die vertrouwt op Blockchain-innovatie voor een ongeëvenaarde verspreiding van eminentie. Kunstenaars die de Soundeon Monitor gebruiken, hebben de keuze om hun werk over te brengen door middel van deze muziekspeler.
De speler moet informatie verzamelen, die wordt ingevoerd in een goedgekeurd gedecentraliseerd register, onder de omstandigheden waarin een nummer wordt gespeeld. Daarom wordt van Soundeon-individuen verwacht dat ze een redelijke eminentie-spreiding en een zeer nauwkeurig publieksonderzoek krijgen.
SOUNDEON TOKEN
Dit is een utility-token dat bedoeld was om financiële motiverende krachten aan te passen aan cliënten van het podium. Soundeon-token moet worden gebruikt als een motiverende kracht en beloning voor early adopters die een stimulans voor het podium leveren via systeemeffecten.
Een paar functies van Soundeon-token bevatten;
• Als een utiliteits-vooruitbetalingscomponent voor administraties die op Soundeon worden teruggegeven
• Zorgt voor een frictieloos karakter van tokenisatie
• Het maakt microbetalingen denkbaar met lage wisselkoerskosten
• Biedt een stimulans voor het publiek
• Functies als liquiditeitsondersteunend systeem voor de vakman
Als het niet al te veel moeite kost, moet u er rekening mee houden dat dat andere type termijn wordt erkend op voorwaarde van Soundeon. Dit bevat alle echte cryptografische geld en fiat geld.
TOKEN VERKOOP
De delicate top voor de token-verkoop is $ 3 miljoen, terwijl de harde top ons $ 7 miljoen kost. Dit leidt af, als dit base top niet wordt bereikt, zullen de activa worden terug naar de vaste klanten. Evenzo, als de presentatieperiode van deze onderneming niet tot stand komt, wordt van de gids gewag gemaakt om te veranderen. Volgens de whitepaper is dit om de levensduur van het podium en de tokenomische ondersteuning te garanderen.
Elk niet-verkocht token wordt voor een jaar vastgeschroefd. Deze maatregel zal worden genomen om de toewijding van de Soundeon-groep aan de levensduur van de mediaconditie te garanderen. Na deze lockdown-periode wordt het token gebruikt voor de wereldwijde bevordering van Soundeon.
Voor meer informatie bezoek :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar